Průvod dobrovolníků

Fandíte dobrovolnictví? Chcete pobavit sebe i ostatní? Pak přijďte ve čtvrtek 3. 11. 2011 ke kašně na náměstí v Budějovicích na Průvod dobrovolníků! V průvodu vytvoříme dlouhý řetězec těch, kterým jsou blízké solidarita a pomoc druhým.

A co víc. V době, kdy jsou lidé zaplaveni tisíci reklamamy, my na sebe upozorníme tím, že 2x 2 minuty nebudeme dělat vůbec nic. Freezing v Budějovicích!
Program: 15.00 hod. sraz u kašny, nafouknutí balonků (balonky zajištěny), rozsvícení světelných tyčinek (též zajištěny), za bubnování bubeníků se dá průvod do pohybu. Na konci náměstí bubeníci najednou přestanou bubnovat a průvod zmrzne v pohybu. 2 minuty soustředěného zmrznutí. Pak bubeník práskne do bubnu a jdeme směrem na Lannovku.
Lannovka, prostor mezi fontánou a telefonními budkami - zde nás opět čekají bubeníci, průvod za jejich bubnování je obloukem obejde a směřuje zpět na náměstí. Ještě na konci Lannovky však podruhé zmrzne! Opět na 2 minuty.
Nakonec průvod přijde na náměstí ke kašně. V 17.00 hodin zde bude čekat primátor města Juraj Thoma, aby dobrovolníky a příznivce dobrovolnictví pozdravil.
Neváhejte a přidejte se k nám!