Zahradní slavnost pro dobrovolníky

Na Zahradní slavnost jsou srdečně zváni všichni dobrovolníci a příznivci (kontaktní osoby, dárci, novináři...) Dobrovolnického centra! Vezměte někoho milého s sebou a přijďte mezi nás ve čtvrtek 22. května 2014 v 17.00 hodin!

Rok s rokem se sešel a máme tady opět Zahradní slavnost. Touto akcí bychom chtěli vyjádřit velké poděkování všem dobrovolníkům, kteří se angažují v našich Dobrovolnických programech: Paleta života, Šance všem, Vincent, Dobrovolníci v nemocnici, Vězeňská korespondence a Mosty naděje. Poděkovat bychom chtěli také příznivcům, dárcům Dobrovolnického centra a všem zaměstnancům z přijímacích organizací, kteří se o dobrovolníky starají.

Zahradní slavnost bude i letos na zahradě ve vnitrobloku domu charity, tj. Kanovnická 16, Č. Budějovice. V případě nepříznivého počasí v Poradně pro cizince (též Kanovnická 16).

Účastníci akce se mohou těšit na bohatý program, opékání buřtíků a dokonce i drobnou tombolu.

Při té příležitosti vás prosím o předběžné potvrzení vaší účasti do pondělí 19. května 2014. Mockrát Vám děkuji.

Teď už jen objednáme hezké počasí a slavnost může pomalu vypuknout!

Za všechny z Dobrovolnického centra

Nikola Erhartová (koordinátorka dobrovolníků)